Leveransinformation

Levererar ni till mig?

Thane Direct SE accepterar beställningar för leverans till nästan alla svenska adresser*

Leveranstider i Sverige

Alla beställningar skickas inom 28 dagar. Vi levererar vanligtvis inom 7-10 dagar, förutsatt att varorna finns i lager. Beställningar som läggs under helger och helgdagar kommer att behandlas nästkommande arbetsdag.

Hur levereras min beställning?

Din beställning kan levereras av en nationellt erkänd kurir som DHL om du har valt ett betalt alternativ. I alla fall krävs en underskrift för att bekräfta mottagandet av paketet. Se till att någon är närvarande vid den angivna leveransadressen från måndag till fredag mellan kl. 8:00 och 17:00 när du anger din leveransadress. Kontrollera också att du har angett rätt telefonnummer och e-postadress så att kuriren kan skicka information om din leverans via SMS och e-post.

Vi håller dig uppdaterad!

Vi skickar e-postbekräftelser för att hålla dig informerad om statusen för din beställning. Kontrollera din skräppostmapp för att säkerställa att våra e-postbekräftelser inte hamnar där. Ange ditt mobilnummer, och om möjligt kommer våra kurirer att skicka ett SMS för att hålla dig uppdaterad på leveransdagen och ge dig möjlighet att ändra tid om timingen är olämplig - vilket ger dig kontroll! Ange ditt mobilnummer på beställningssidan för att få dessa aviseringar.