Träning med crosstrainer

Träna / hemma / Orbitrek crosstrainer

Vad är bra med en crosstrainer?

Letar du efter ett träningsredskap som ger kroppen effektiv träning men som samtidigt är mjuk och skonsam? Då är troligtvis en crosstrainer redskapet för dig. Din ålder spelar ingen roll då du själv kan bestämma hur mycket motstånd du vill ha när du tränar.

En crosstrainer kombinerar konditionsträning med rörelsemotstånd. De två handtagen som du rör fram och tillbaka tränar dessutom effektivt både dina armar, bröstkorg, axlar och rygg. Du bestämmer enkelt rörelsemotståndet med en ratt beroende på hur du vill träna just för tillfället. Crosstrainern Orbitrek Elite är dessutom både kompakt och enkel att förvara.


Träna säkert och effektivt hemma
Tränar du med en crosstrainer får du en skonsam elliptisk rörelse som är snäll mot lederna. Man brukar säga att man får dubbel effekt med en crosstrainer, både kondition och styrka går att träna hemma säkert och effektivt. På en crosstrainer kan du ha ett träningspass som utmanar hela din kropp. Just kombinationen att använda pedaler för benen och handtag för armarna gör att hela kroppen inkluderas i träningspasset. Det är ett tidsbesparande och roligt sätt att träna på!


Kan jag variera träningen på en crosstrainer?

Ja, man kan välja olika träningspass som bäst passar dina mål! Ibland behöver man långsam och jämn konditionsträning medan andra dagar kan man köra tuff intervallträning med hög intensitet. Allt på samma redskap!

På de flesta crosstrainers kan man enkelt ändra motståndet så att det passar den typ av träning du är ute efter. På Orbitrek Elite finns en ratt att justera motståndet med, med den man du utmana dig själv och vrida upp motståndet i takt med att du blir starkare. Med Orbitrek X17 erbjuds en helt ny teknik, ett Dual-Crank System. Det är ett innovativt dubbelt vevsystem som ger Orbitrek X17 hela 17 olika rörelsemönster för en varierad träning. Precis som att terrängen i naturen ständigt förändras, varierar Orbitrek X17:s träningsmönster oavbrutet. Detta utmanar både ditt sinne och din kropp på nya sätt med varje rörelse!

Kom igång med en crosstrainer och träna hemma i 10-15 minuter om dagen så kommer du både att känna och se resultat!

Få de bästa erbjudandena först
Prenumerera på Tvins nyhetsbrev. Du får ta del av unika erbjudanden och är alltid först med de senaste produktnyheterna från hela världen.