Säkerhetspolicy - TVINS Sverige
Ring och beställ: 0770-87 17 40
30 dagars öppet köp. Beställningar före kl. 12 skickas samma dag.

Säkerhet och sekretess

För oss på Tvins Scandinavia AB är det viktigt att värna om sekretess och datasäkerhet. Tvins Scandinavia AB är en del av Thane® International, Inc. och vi vill med denna sekretessinformation visa vårt engagemang i att skydda känslig personlig information. Nedan förklaras våra rutiner för sammanställning och spridning av information på denna webbplats. Sekretessen gäller de uppgifter vi samlar in om dig och hur vi använder dem i vår affärsverksamhet.

Thane® Internationals Sekretesspolicy

Att värna om ditt privatliv är viktigt för oss. För att bättre kunna skydda ditt privatliv erbjuder videnna information som förklarar hur vi behandlar uppgifter som lämnats över internet och de valmöjligheter du har beträffande hur dina uppgifter samlas in och används. För att denna information ska vara lätt att hitta finns den tillgänglig på sidan så fort personuppgifter kan komma att begäras.

Thane® Internationals Datasäkerhetspolicy

För att förhindra obehörig åtkomst, säkerställa informationens riktighet och att uppgifter behandlas korrekt tillämpar vi lämpliga fysiska, elektroniska och ledarskapsmässiga rutiner för att skydda de uppgifter vi samlar in på internet.