TVINS Faktura – köp nu, betala senare!

  • FÅ ALLTID HEM VARAN INNAN DU BETALAR
  • FAKTURAN SKICKAS PER E-POST
  • FAKTURAAVGIFT 29 KR – 30 DAGAR
  • FAKTURAN KAN ÄVEN DELBETALAS

Vi erbjuder Faktura och delbetalning i samarbete med Avarda en del av TF Bank AB. Vid köptillfället görs en sedvanlig kreditbedömning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Då kommer du få hem en kopia av kreditupplysningen per post. Kreditgivare är TF Bank AB. Om ansökan inte skulle bli godkänd kan du enkelt välja ett annat betalningsalternativ.

Fakturan skickas till dig per e-post med en fakturaavgift på f.n. 29 kr. Skulle betalningen ej vara bokförd hos oss på förfallodagen tillkommer lagstadgad påminnelseavgift, f.n. 60 kr.

Du kan välja att betala hela fakturabeloppet på en gång eller ansöka om att dela upp betalningen i mindre delar, då läggs ditt köp över på Tvins Konto. Det lägsta beloppet att delbetala står angivet på fakturan. När du ansöker om att byta till Tvins Konto är årsräntan 19,90% och den månatliga aviseringsavgiften 29 kr, vilket motsvarar en effektiv ränta på 29,22%. För fullständiga villkor se länk nedan.

Kreditvillkor för Tvins Faktura och Tvins Konto
Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation för Tvins Konto

Få de bästa erbjudandena först
Prenumerera på Tvins nyhetsbrev. Du får ta del av unika erbjudanden och är alltid först med de senaste produktnyheterna från hela världen.