Städa med ånga

Städ / Städa med ånga

Ångstädning - varför då? 

Att städa hemma med en egen ångtvätt är effektivt, hygieniskt och ett mycket bra miljöalternativ. Du kan helt utan kemikalier ta bort de envisa fläckarna och känna dig trygg med att du blir av med upp till 99% av alla bakterier, de försvinner som en följd av den heta ångan. 

Du behöver bara ånga

Det fantastiska med ångtvätt är att du använder kranvatten att städa med istället för kemikalier, samtidigt som du förbättrar ditt städresultat. Laboratorietester visar att med en ångmopp tar du bort bakterier och virus, inklusive influensavirus. Labbtester visar att när Tvins ångmopp används under 15 sekunder avlägsnar ångan snabbt och enkelt upp till 99,9 % av alla bakterier. Effektiviteten varierar beroende på underlaget som rengörs. Ånga tränger effektivt in i små utrymmen och mellanrum som annars är svåra att nå. Med ångan lösgör du envist smuts på mycket kort tid. Här får hjälp med att välja vilken ångmopp som är rätt för dig.

städa med ånga

 

Hälsosamt och miljövänligt för dig och din familj

Det är säkert och hälsosamt för dig och din familj samtidigt som det bra för miljön. Med en ångmopp använder du inga kemikalier. Har du allergier eller astma att ta hänsyn till när du städar? Då är ångtvätt en riktigt bra lösning för dig. Även för hem med djur och små barn är ångtvätten exemplarisk. Visst skulle det kännas skönt att desinficera era leksaker genom att enkelt använda ånga? När du använder ånga slipper du helt att oroa dig för olyckor till följd av felaktig användning av rengöringsmedel. 

Med en ångmopp får du mycket “rengöringsmedel” för pengarna. Ånga är ett billigt rengöringsmedel utan att giftiga och miljöfarliga kemikalier är involverade. Dessutom kastas inte allergener runt i luften på samma sätt som vid dammsugning och damning. Ångan fångar helt enkelt in partiklarna och smutsen i en trasa eller svamp. 

Om du vill kan du göra ditt eget rengörings- och desinficeringsmedel hemma. Genom att tillsätta endast salt och elektricitet till vanligt vatten får du ett rengörings- och desinficeringsmedel som är mycket effektivt, dessutom är det skonsamt för miljön och ekonomiskt. Tekniken kallas elektrolys och har använts i många år inom vården och livsmedelsindustrin. Läs mer här och se videos om hur du enkelt skapar ditt eget rengöringsmedel hemma!

 

Ångtvätt av hela ditt hem
Använd din ångmopp på många ställen i ditt hem! Du kan använda ångmoppens högabsorberande moppduk av mikrofibrer på bland annat vinyl, laminat, förseglat trä och marmor. Ångtvätta även dina mattor, med en ångmopp kan du äntligen fräscha upp mattor på ett smart sätt. Många ångmoppar har även en bärbar enhet som du kan använda till bänkskivor, fönster, badrumsplattor, porslin, bänkar i rostfritt stål och mer. Kanske din soffa behöver tvättas? Läs i produktinformationen om alla möjligheter! 

 

Ångrengöring hemma

Smart att städa med ånga
  • Med ånga städar du miljövänligt
  • Med ånga blir det riktigt rent 
  • Städa med ånga är flexibelt - rengör tex. kök, badrum, möbler och din bil!
  • Inga rengöringsmedel, det sparar dig pengar
  • Du sparar tid, du behöver tex. inte stanna upp och vrida ur en smutsig golvtrasa. 
  • Du kommer enkelt åt svåråtkomliga fogar och skarvar med ånga
Få de bästa erbjudandena först
Prenumerera på Tvins nyhetsbrev. Du får ta del av unika erbjudanden och är alltid först med de senaste produktnyheterna från hela världen.